Tidigare hundar

Bessie

Stella

Stella

Laban och Linus

Tidigare har jag haft 2 Boxrar - Bessie och Stella och därefter fick vi hand om en omplaceringshund - Laban en svart Labrador. Alla tre blev ca. 15 år vilket jag tycker är fantastiskt, särskilt med tanke på att boxer ofta får mycket tumörer.

Bessie fick jag när jag var 11 år och bodde i Jönköping. Vi tillbringade åtskilliga timmar i skogen och på träning på Brukshundklubben. Hon var också med på många fjällvandringar så hon hade en mycket bra kondition
.

Stella köpte jag när jag bodde i Lund och hon var med mig på jobbet dit vi cyklade varje dag. Hon var också med på Brukshundklubben i Malmö och hade även hon en  mycket bra kondition.

Laban var 7 månader när vi fick honom och vi provade först i 14 dagar för att se hur det fungerade med barnen och katten. Det gick utmärkt så han fick stanna.  När han förstod att han fick vara kvar gjorde han precis som barn som legat på sjukhus kan göra - de går tillbaks till babystadiet. Han började tugga sönder allt, det värsta var när han hade tagit dunkuddar och dragit igenom hela huset. Det var inte kul att damsuga upp fjädrar på två våningar.
När vi skaffade Laban väntatde jag barn så jag visste att jag skulle vara hemma, och i och med att jag blev hemma så blev han som en annan hund och har aldrig tuggat sönder något sedan.
Han var en fantastisk hund, man behövde nästan bara tänka vad han skulle göra så gjorde han det och han gick alltid lös. Dök det plötsligt upp en kanin så kunde man stoppa honom  direkt.

Jag tror att alla tre blev så gamla eftersom de  hade en mycket bra grundkondition. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.02 | 20:15

Har varit glad hela dagen sen jag såg dina ljuvliga små kaniner i morse!👏❤️

...
20.09 | 20:31

Hej maggan
Det var länge sedan. Hoppas du mår bra. Skulle vara roligt att träffas. Mvh Gudrun Ahlberg

...
03.09 | 18:09

Nej jag har inga ungar eftersom jag tyckte att det var för varmt att ta kullar. Har du inte fått mitt mail? Hörde att Ni ska köpa av Marie A., räcker inte det?

...
03.09 | 17:29

Hej! Har du vita honor till salu? Eller vad har du? Med vänliga hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS